New Teas from Sayama

New Teas from Sayama

Posted by AUSTIN NASH PARK on

English is below ⬇️ 

この前狭山から見つけた、新しいお茶が届きました!✨

まず一つ目は”Hometown Harmony “
「THE狭山茶!」といえる煎茶です。
豊かでバランスの取れた深い味わいと、すっきりとしたキレの良さが特徴で、やぶきたとさやまかおりの品種を絶妙にブレンドしています。
ちなみに、このお茶は私たちの共同創業者・みさきの出身地である埼玉県産です! だから「ふるさとのハーモニー」という意味の名前になっています。まだ狭山茶を飲んだことのない方に、ぜひ最初の一杯としておすすめです。

次にご紹介するのは、”Whiskey Bar Black”
とてもユニークな燻製和紅茶です。
ウィスキー樽のオークを熾火で燻し、その香りを茶葉にまとわせています。ピート感のあるスモーキーさに、和紅茶らしい麦芽の甘みやダークハニーの香りが重なり合う…まさに特別な一杯です。
どちらのお茶も、江戸時代からお茶を狭山の地で栽培してきた家族によって丁寧に育て作られています。
気になる方は是非プロフィールのホームページからチェックしてみてくださいね🍵

New teas have arrived from Sayama! ✨

The first is “Hometown Harmony”, a classic Sayama Sencha. 
It has a rich, well-balanced depth of flavour with a refreshing, clean finish, the result of masterfully blending yabukita and sayamakaori cultivars. It also comes from our co-founder Misaki’s home prefecture of Saitama! Hence the name. 😊
If you’ve never tried Sayama tea before, this sencha is the perfect introduction.

The second is something truly unique: a smoked Japanese black tea, that we call “Whiskey Bar Black”. 
The tea leaves are gently smoked over glowing embers of oak from whisky barrels,
infusing them with a deep, peaty smokiness.
Combined with the natural malty sweetness and dark honey notes of Japanese black tea, this creates a one-of-a-kind flavour experience that evokes the sophisticated aroma of a fine whiskey bar.
Both of these teas are grown and crafted by a family that has grown tea since the Edo period in Japan!
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